Novosti

Volvo XC60 najbezbjednije vozilo u ukupnom poretku na Euro NCAP testovima

Volvo Cars-ov XC60 je krunisan nagradom za najbolje rezultate u klasi velikih off-road vozila i u ukupnom poretku u 2017. godini pod nazivom „Euro NCAP 2017 Best in Class“.

Više

Volvo Cars objavio rezultate rekordne prodaje u 2017-oj

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila, objavio je rekordnu prodaju u 2017. godini. Prodaja u svijetu porasla je za 7,0 posto u odnosu na 2016. godinu na 571.577 automobila, što je uslovljeno rastom u svim regionima.

Više

Novi XC40 kompletira Volvovu globalnu gamu za brzo rastući segment premijum SUV-a

Volvo Cars, premijum proizvođač automobila, danas je proširio svoju gamu SUV-a lansiranjem svog novog vrhunskog SUV modela XC40 u Milanu, u Italiji.

Više

Volvo Cars prikazuje ljudsku stranu bezbjednosne tehnologije u novom filmu o XC60

"Ponekad trenuci koji se nikada ne dogode znače najviše". Ovo je očaravajuća misao koja je protkana u novi film Volvo Cars-a o XC60. Ali šta ona znači?

Više

Volvoovi eksperti dobili su prestižnu nagradu od Američke nacionalne administracije za bezbjednost na autoputevima

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila i sinonim za napredne bezbjednosne sisteme, još jednom je priznat za svoj doprinos unaprijeđenju bezbjednosti u saobraćaju i smanjenju fatalnih i teških povreda na putevima od strane Nacionalne administracije za bezbjednost na autoputevima (National Highway Traffic Safety Administration - NHTSA) iz Sjedinjenih Američkih Država.

Više

Volvo je predstavio novi XC60

Volvo Cars, proizvođač premijum automobila, danas je na Salonu automobila u Ženevi predstavio dugo očekivani, novi XC60 premijum SUV.

Više

Volvo Cars Vas poziva da ponovo otkrijete životne strasti uz novi Volvo V90 Cross Country

Volvo Cars, premium proizvođač automobila, novom kampanjom poziva ljude da ponovo otkriju svoju strast u životu uz novi V90 Cross Country.  

Više

Novi Volvo V90 postao je policijski automobil švedske policije. U planu su i druge zemlje.

Početkom iduće godine švedska policija preuzeće isporuku prvih Volvo V90 policijskih automobila, nakon što je ovaj novi model Volva postigao najvisočiju ocjenu ikad u vrlo zahtjevnom testu provedenom od strane švedske policije.

Više